BULLYLAND Goofy Cu Palarie (15346) Figurina

BULLYLAND Goofy Cu Palarie (15346) Figurina

25,90 RON
 

BULLYLAND Goofy (BL4007176153468)

25,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ookee.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 25,90 RON

Descrierea produsului
Este intotdeauna o placere sa ne amintim de Goofy. Sau sa ne reamintim, daca suntem adulti aflati in plina maturitate. Sau sa facem cunostinta cu el, daca suntem copii sau tineri adolescenti. Sau sa ... (las pe altii sa completeze aici... ), daca suntem bunici sau strabunici. Pentru ca toata lumea l-a stiut, il cunoaste sau il va intalni. Pentru ca haiosul catel a implinit anul acesta... 85 de ani. Pentru ca face parte din mai mult decat prestigiosul Micky Mouse Clubhouse. Si pentru ca Goofy continua sa ne amuze si sa ne incante mereu! 
Mini-figurina de 9cm inaltime, confectionata din termoplastic (fara PVC), pictata manual. Face parte din seria Micky Mouse Clubhouse, infatisand personaje celebre din desenele animate clasice produse de Walt Disney.


Denumiri similare la Figurina BULLYLAND Goofy Cu Palarie (15346): Goofy Cu Palarie 15346, GoofyCuPalarie15346, Goofy Cu Palarie ( 15346)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.